Skip to content Skip to footer
FUNDACIÓ SANITÀRIA SANT JOSEP

Qui som?

La Fundació Sanitària Sant Josep som una entitat que oferim diversitat de serveis sanitaris, sociosanitaris i d’atenció social per a persones de totes les edats i amb diferents patologies i/o necessitats.

 

La Fundació Sanitària Sant Josep és una entitat privada sense ànim de lucre que compta amb la concertació d’alguns dels seus serveis per part del Servei Català de la Salut i del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

diagnostics i tractaments

Els àmbits d'actuació

A la Fundació Sanitària Sant Josep trobareu diferents serveis d’alt nivell de qualitat que gaudeixen del reconeixement i la confiança dels usuaris i usuàries que n’han fet ús. Concretament, els nostres serveis s’organitzen en tres àmbits:

Àrea Sociosanitària

Àrea Social

Àrea Consultes Externes

Valoram la salut i el benestar

Empresa Saludable

La nostra empresa, valorem la salut i el benestar dels nostres treballadors.

Per aquest motiu, estem llençant aquest Programa d’Empresa Saludable sota els paràmetres de la OMS, amb el desig de crear un ambient laboral més saludable per a tothom.

L’objetiu de la Direcció i Coordinació de la Fundació Sanitaria Sant Josep, és millorar la qualitat de vida dels nostres treballadors, a la feina.

Al brindar un ambient saludable, segur i equilibrat, esperem millorar el seu benestar, motivació i satisfacció  a la feina.

ESTRÈS
ZERO
A TOPE
D'ENERGIA
COS
FLEXIBLE
img-1-min
Specialists
808080+

Adipiscing elit, do eiusm.

Centers
8080

Sed do eiusmod tempor.

0

Programa de benestar personalitzat.

0

Salut i benestar, promoure hàbits saludables i un ambient laboral segur i positiu.

0

Disfrutar d’un ambient de treball més saludable i segur.

0

Cultura de recolzament i benestar en el lloc de treball.

¡El convidem a formar part d'aquest projecte i millorar junts la salut i el benestar a la feina!

ON ESTEM

Ens trobareu al...

…bell centre d’Igualada, en un edifici emblemàtic de la ciutat, un espai ple d’activitat i vida, on el tracte personalitzat als usuaris és una de les nostres principals distincions, juntament amb l’especialització i experiència de l’equip mèdic i l’avantguarda en nous tractaments.

Fundació Sanitària

Sant Josep