Skip to content Skip to footer

A

mb motiu del Dia Mundial de la Diabetis, el passat 14 de novembre, es van dur a terme un seguit d’activitats a càrrec dels professionals de la Fundació Sanitària Sant Josep en dos dels nostres serveis. Us fem un resum:

Mural a la recepció del centre: Per tal de fer arribar a la població una mica d’informació i sensibilització sobre la diabetis, a la recepció del centre i de l’Hospital de Dia, vam exhibir un mural destinat a desmentir els mites d’aquesta malaltia i un altre que mostrava la quantitat de sucre present en alguns aliments.

Debat amb els pacients/usuaris sobre el contingut dels murals i resolució de dubtes freqüents: Durant el dia van tenir lloc diverses sessions en les quals els pacients i professionals parlaven sobre la diabetis. Els usuaris van compartir les seves experiències i se’ls van resoldre dubtes entorn el tema.

Postres adaptat sense sucres afegits: vam preparar i servir per postres un púdin sense sucres d’addició. Entre els seus ingredients hi havia aliments quotidians com la llet semidesnatada, pa integral, ou, canyella, mantega i edulcorant.